El número 7 (el de la vida)

Les persones d'aquesta vibració són les més hermètiques, enigmàtiques i estranyes de tota l'escala de la numerologia. La profunditat del seu pensament, la seva gran intuïció i la seva espiritualitat, els distancien de les persones que tenen inquietuds i interès més materialistes. Cap altra vibració produeix persones amb tanta profunditat interior ni dignitat personal. El misteri que sembla embolicar, emana d'un esperit obsessionat amb la recerca del coneixement, un esperit cultivat i inquiet que ha arribat a comprendre que la Revelació només li vindrà investigant, estudiant i bussejant en el seu propi interior. Magnètics, intuïtius, perceptius i inspirats fins a la clarividència, res no escapa a la seva ment penetrant i perspicaç.

Normalment els 7 són persones estudioses i analítiques que posseeixen una enorme curiositat i grans poders d'observació. Mentalment brillants, individualistes i independents, desconfien de tot el que ignoren i sovint estan en desacord amb l'opinió aliena, acceptant els fets només quan el seu rigorós criteri ha pogut investigar, analitzar i comprendre per si mateix..

Aquestes persones gairebé sempre tenen gustos exquisits i volen del bo el millor, els atrauen els viatges, la vida còmoda i els ambients cultes i refinats.
Orgullosament dignes i continguts dels 7 irradien una distinció i elegància que els impedeix mostrar els seus sentiments o els seus problemes, així com relacionar-se amb persones bastes i ordinàries perquè tenen un esperit selecte que no admet mitjanies de cap tipus.

Sovint és difícil ser un 7 i encaixar en la societat pel que solen desmarcar de la resta de les persones i la seva vida interior de vegades els aïlla i distància dels altres. Gairebé sempre hi ha una gran distinció en l'aparença externa dels 7. Irradien classe i senyoriu, una classe que neix de la seva profunditat interior i que sovint es reflecteix també en els seus ulls seriosos i profunds, uns ulls que parlen d'una ànima vella i molt sàvia.

Ells saben, (a nivell subconscient) que són extremadament sensibles i vulnerables, tracten de defensar els seus sentiments i la seva intimitat. Encara que per a ells és molt fàcil penetrar en l'interior dels altres gràcies a la seva intuïció i als seus desenvolupats poders d'observació, poques persones poden arribar a conèixer-los a ells profundament perquè no exterioritzen els seus sentiments i defugen el contacte físic. Senten molt, però exterioritzen tan poc que només una persona tan subtil i espiritual com ells pot comprendre'ls.

Eminentment inspirats i receptius, els seus raonaments filosòfics i profunds els faciliten els estudis i la investigació.
La seva utòpica fantasia que de vegades els fa buscar un món perfecte i irreal els porta a evadir-se de la realitat quan aquesta no és tan ideal ni tan bonica com ells somien. De vegades ho fan mentalment, abstraient i deixant vagar la seva imaginació de manera que es desconnecten totalment de la realitat. (Aquesta és l'evasió més corrent i típica dels 7 i es manifesta en ells des de nens) Poden fer-ho també per mitjà de la lectura, ja que gairebé sempre els 7 són voraços lectors i aquesta afició els aporta un enorme cabal de coneixements.
Originals, creatius, orgullosos i individualistes, no accepten fàcilment consells o ajuda de cap espècie i segueixen les seves idees fins a les últimes conseqüències, sense importar l'opinió o el judici dels altres. Un 7 sempre tindrà la valentia de no transigir si defensa les seves creences, de manera que sovint recorren el seu camí de vida en solitari.

Amor - afinitats del número 7

Les persones d'aquesta Vibració solen tenir pocs amics íntims perquè són extraordinàriament selectius i tot i que saben escoltar, detesten les enraonies i no els agrada barrejar-se amb la gent ordinària o superficial, però quan lliuren la seva amistat són desinteressats, generosos i molt lleials.

Aquesta Vibració dóna un predomini mental, de manera que les persones 7 solen no involucrar emocionalment i quan cal poden prendre decisions tallants i definides, en les quals actua el cap i no el cor.
Com gairebé sempre són persones introvertides i de poques paraules, els disgusten les aglomeracions i els grans esdeveniments socials, però solen ser oberts i comunicatius quan es troben en petits grups de persones que comparteixin els seus mateixos interessos.
Normalment són molt gelosos de la seva intimitat i sempre tracten de posar una barrera a la curiositat o intromissió aliena.  
Se'ls admira molt, però sovint des de lluny i la majoria dels 7 són persones fines i sol · lícites, atentes i educades, galants i considerades, però no afectuoses ni demostratives.
Somiadors, emotius i molt sensibles, els 7 són tímids i introvertits per la mateixa profunditat dels seus sentiments, als quals els costa molt donar sortida o expressar amb paraules. Per això, sovint són persones solitàries a les quals els costa trobar la seva ànima bessona i que moltes vegades arriben fins i tot a sentir-se sols en companyia, per falta de comunicació amb la seva parella.  
En principi es compenetren millor amb un altre 7 que és la seva rèplica exacta. Amb un 4 perquè són tan seriosos, reposats, formals, assenyats i reservats com ells i un 9 que els sembla molt per la seva curiositat, magnetisme i intuïció i perquè com ells, tenen la mateixa necessitat de perfeccionar espiritualment i junts poden intentar penetrar els misteris de l'ànima. No obstant això el 9 és sovint massa intens, bohemi i vehement perquè el 7 se senti relaxat en la seva companyia de forma permanent.

Els 3 i 5, alegren la vida del greu i profund 7, però a la llarga poden acabar agobiats amb la seva inquietud, la seva inconstància i permanent necessitat de moviment.
Encara que els 1 i els 8 són massa agosarats, ambiciosos i agressius per als 7, aquest, que els admira molt perquè són brillants i sovint triomfadors, intenta superar les diferències. Cal no oblidar que els 7 admiren el talent i la intel·ligència.

Els dolços, complaents i tolerants 2 i 6 normalment no tenen problemes de convivència, però en aquest cas si el 7 no pot o no vol proporcionar l'estímul constant i les mostres d'afecte que necessiten, pot no ser una unió molt afortunada. També cal tenir present que el 7 no suporta les llàgrimes, les recriminacions, ni el mutisme que de vegades solen ser les formes de protesta d'aquests nombres.


Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase: