El número 5 (el de la vida)


Les persones d'aquesta Vibració són les més inquietes, polifacètiques i canviants de tota l'escala numerológica. El més important en la vida per a ells és ser lliures i no haver de donar comptes a ningú dels seus actes. Per retenir a un 5 s'ha de deixar anar i solen abandonar la llar a primerenca edat si se senten atabalats o reprimits per una disciplina excessiva. Rebels, impulsius, impacients i sovint agressius si no se'ls sap portar.

Sota aquesta Vibració es troben les persones més vitals, vehements, polèmiques i controvertides, les que sovint estan en desacord amb els costums i regles establertes, els antídot per principi. Solen tenir una vida difícil i conflictiva ja que semblen tenir un imant que atreu problemes de tot tipus o situacions difícils, merescudes o no. Normalment a aquestes persones els costa molt trobar l'equilibri interior, però quan aconsegueixen asserenar-són persones extraordinàries, amb un carisma increïble.

Les persones 5 normalment tenen una intel ligència brillant, grans poders curatius, una inventiva genial i una mentalitat àgil, aguda, dinàmica i curiosa que està sempre disposada a experimentar i acceptar tot el que sigui desconegut, insòlit i modern. Entusiastes i progressius no s'aturen mai en el passat i viuen el present amb la mirada posada en el futur, interessats en tot el que signifiqui progrés, llibertat i canvi. Aquest és el número de la Nova Era per la seva ment curiosa, vigilant i avançada que va amb tota la seva il.lusió posada en el demà. La vida serà sempre un repte per a ells, un repte que els estimula i que mai defugen, de manera que sempre tracten de viure intensament.

Intuïtius, mercurials i perceptius, tenen sempre els nervis a flor de pell i per això les seves respostes mentals són instantànies a tots els estímuls ia tots els impulsos. Radiant, deprimit, entusiasta, agressiu, un 5 passarà d'un estat d'ànim a un altre en un minut, influenciat per les persones que l'envolten, el seu humor del moment o fins i tot per l'estat atmosfèric.
Extremadament impacient i nerviós, el 5 té pressa per marxar, pressa per arribar i tot ho vol veure o aconseguir al moment. Per això, molts 5 no segueixen estudis universitaris ni tampoc serveixen per dedicar-se a un treball monòton i rutinari, de manera que han de buscar una professió que doni sortida al volcà d'energia que porten dins.

Valents i agosarats, aventurers per naturalesa, els atrau el perill i accepten encantats els canvis i riscos que "posarien els pèls de punta" als números més estables i conservadors. Per això, han de tenir molta cura en l'elecció de carrera, ja que un 5 realitzat i feliç és la persona més reconfortant del món. En cas contrari es sentirà tan frustrat i amargat que crearà un mal ambient al seu voltant.

Oberts i espontanis, haurien tenir cura de les persones que intentaran abusar de la seva generositat, ingenuïtat i senzillesa, així com de les enveges que sorgiran al seu voltant, encara que ells no s'ho creuen ...
 L'excés de impaciència els impedirà centrar-se i perseverar fins a veure el resultat dels seus esforços. Moltes vegades abandonen i la persona que ve després recull els beneficis que haguessin estat seus.
La irritabilitat i agressivitat no controlada els portaran problemes de convivència i antipaties, perquè ells solen oblidar ràpidament els seus disgustos, però els altres no.
Un 5 que no aprèn a dominar-se pot ser una persona descontrolada, violenta i destructiva, que critica, però no accepta retrets ni censures i que va a pals per la vida, sense reconèixer els seus errors, ni beneficiar-se de les experiències que podrien servir per a la seva creixement i maduresa emocional. Víctimes de la seva atabalada precipitació que moltes vegades els impulsa a actuar sense mesurar les conseqüències, o disposats només a viure el moment ja sacrificar-ho tot en nom de l'aventura i la llibertat, aquestes persones poden arribar a convertir-se en talents desaprofitats que no beneficien a ningú i molt menys a si mateixos. Gairebé sempre l'esport és la millor via perquè els 5 cremin l'excés d'energia i el control mental els ajudarà també a equilibrar-se mental i emocionalment.

 

Amor - afinitats del número 5

Les persones 5 gairebé sempre tenen moltes amistats perquè són vitals, simpàtiques i entretingudes però solen tenir pocs amics íntims perquè sempre estan massa ocupats per aprofundir en els sentiments o els problemes dels altres. Això no vol dir que no siguin humanitaris i generosos perquè ho són i molt, però no es queden enganxats a la vida de les persones que tracten d'ajudar. Normalment no s'involucren i els 5 que es dissocien massa dels altres poden pagar-lo a la llarga amb molta solitud.

Idealistes, romàntics, tendres, magnètics i encantadors, tenen un enorme poder d'atracció per al sexe oposat, però sovint no s'assabenten d'això perquè encara que sembli increïble en un caràcter tan vital i "llançat" per a certes coses, són tímids i inhibits en qüestions amoroses i socials, però si aconsegueixen superar seran companys fascinants, apassionats, sensuals i sexuals al mateix temps.

Com en tot, els 5 han de tenir molt de compte en l'elecció de la parella. Amb la persona adequada poden ser molt feliços, però un mal elecció seria nefasta per a ells, perquè es tornen agressius, irònics i criticaires, bolcant seva infelicitat en les persones que els envolten.

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase: