Frases románticas célebres

 

El veritable amor és com els esperits: tots parlen d'ells, però pocs els han vist.

El verdadero amor es como los espíritus: todos hablan de ellos, pero pocos los han visto. 

 

Un minut amb la teva mirada en els meus ulls, un silenci en el qual les meves mansbesen la teva pell, un minut en el qual veig el plaer en el teu cos .. un silenci per al nostre goig.

Un minuto con tu mirada en mis ojos, un silencio en el que mis manos besan tu piel, un minuto en el que veo el placer en tu cuerpo..un silencio para nuestro gozo. 

 

La teva veu plena de tendresa, el so d'aquesta veu que em fa somiar i perdre en pensaments de felicitat, la teva veu embriagadora que em porta a la dolçor, la teva veu dolça que em xiuxiueja a l'oïda i fa callar la meva .... aquesta veu que anhelo sentir a cau d'orella i que està tan lluny.

Tu voz llena de ternura, el sonido de esa voz que me hace soñar y perderme en pensamientos de felicidad, tu voz embriagadora que me lleva a la dulzura, tu voz dulce que me susurra al oido y hace callar la mía....esa voz que anhelo sentir junto a mi y que está tan lejos.

 

Cantant amb les suaus melodies del teu cos, sentint la teva pell en ebullició amb la calor del nostre foc, besant-nos fins a morir de plaer, matam o estimem peró no em deixis amb el dubte del que sents per mi...

Cantando con las suaves melodías de tu cuerpo, sintiendo tu piel en ebullición con el calor de nuestro fuego, besándonos hasta morir de placer, mátame o quiéreme pero no me dejes con la duda de lo que sientes por mi...

 

Desitjo tocar la teva pell, recórrela amb els meus llavis plens de desig cap a tu,envoltar-te de carícies dolçament, arribar al centre de la teva passió ... demana-m'ho, digam que t'estimi

Deseo tocar tu piel, recorrerla con mis labios llenos de deseo hacia ti, rodearte de caricias dulcemente, alcanzar el centro de tu pasión...pídemelo, pídeme que te ame

 

No em preguntis ni com, ni per què, però ho vaig sentir, vaig sentir que el meu cel eres tu, que la meva vida només passa per tu, que els meus llavis anhelen besar-te, que les meves mans pertanyen a la teva pell, que els meus ulls només poden mirar-te a tu, que el meu somriure és teu i que no queda ni un sol porus de la meva pell que no desitgi amb bogeria al teu cos pertànyer.

No me preguntes ni como, ni por qué, pero lo sentí, sentí que mi cielo eras tu, que mi vida solo pasa por ti, que mis labios anhelan besarte, que mis manos pertenecen a tu piel, que mis ojos solo pueden mirarte a ti, que mi sonrisa es tuya y que no queda ni un sólo poro de mi piel que no desee con locura a tu cuerpo pertenecer.

Valora sobre tot l'amor que reps. Sobreviurà molt després que hagin desaparegut els teus tresors i la teva salut.

Valora sobre todo el amor que recibes. Sobrevivirá mucho después de que hayan desaprecidos tus tesoros y tu salud. 

 

Estimar és arriscar-se que no l'estimin. Esperar és arriscar-se a sentir dolor. Intentar és arriscar-se a fracassar. Però cal arriscar-se. Perquè el més perillós en aquesta vida és no arriscar res (Leo Buscaglia).

Amar es arriesgarse a que no le quieran. Esperar es arriesgarse a sentir dolor. Intentar es arriesgarse a fracasar. Pero hay que arriesgarse. Porque lo más peligroso en esta vida es no arriesgar nada (Leo Buscaglia). 

 

gato dia noche

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase: